Kyra visioen

Visioenen om te zoenen

Soms heb je een droom waar je kippenvel van krijgt! Eentje die je optilt en je een belangrijke boodschap geeft. Dat kan een nachtelijke droom zijn, maar ook overdag, terwijl je wakker bent.

Dat zijn visioenen om te zoenen! Ik deel graag een helder visioen dat ik onlangs had.

Bezoekje van mijn overleden kat

Ik ben op weg naar de yoga met mijn matje onder de arm en ineens loopt ze naast me. Ze miauwt en geeft me kopjes, zoals alleen zij kan. ‘Hé lieve Kyra’, zeg ik. Kyra is in maart overgegaan naar ‘de andere wereld’. Ik herinner me hoe zacht ze is, hoe kleurrijk en hoe lief. Ze miauwt nog eens en geeft aan dat ze me ergens naartoe wil leiden.

Ondertussen is het druk op de weg en moet ik uitkijken voor wandelaars, fietsers en auto’s. Dus ik geef aan Kyra aan dat ik eerst even moet oversteken en bij de yogaschool moet aankomen, voordat ik met haar mee kan. Ze blijft bij me in de buurt, een tikkeltje ongeduldig. 

Je kunt het zien als twee parallelle werelden die elkaar ontmoeten. Die sluiten niet altijd naadloos op elkaar aan 😉

Antwoorden

Eenmaal bij de yogaschool rol ik mijn matje uit en ga rustig zitten. De les is nog niet begonnen. Kyra neemt me verder mee en we dalen en stijgen in een ondefinieerbaar gebied. Dan leidt ze me een ruimte in waar een aanwezigheid is. Het heeft niet echt een vorm, maar is helder lichtblauw van kleur. Ik vraag me af waarom ik hier ben en het duurt even voordat ik daar een antwoord op krijg.

De lichtblauwe verschijning zegt: ‘Aanvaard je gave’. 

Ok, ik hoop op een toelichting, want er staan al stemmetjes in mijn hoofd te trappelen om dit hele gebeuren op calvinistische wijze weg te honen.

Die stemmetjes moeten maar wachten; een kans op een toelichting laat ik me niet afpakken.

En die komt! Het gaat over Healing Stories of HoliStories zoals ik ze liever noem. Verhalen, woorden met een hogere trilling die de lezer raken en optillen. Zodat er een deel geheeld kan worden, zodat de ervaring van heelheid gevoeld kan worden. Dat geeft mensen kracht en vleugels om hun pad te bewandelen en zich stukje bij beetje minder te laten hinderen door de trekkrachten die er ook zijn.

Hier was ik al wel mee bezig, maar ik krijg er steeds meer verdiepende verrijkende stukjes over aangereikt. Na deze boodschap begeleidt Kyra me weer terug, ze wast zich even en vertrekt. Pff, ik mis haar fysieke aanwezigheid… 

De yogales is ondertussen begonnen. Die gaat over het zesde chakra*, het derde oog. Dat treft!

  • Het zesde chakra gaat onder andere over je intuïtie, helderziendheid en visie. Het wordt ook het derde oog of geestesoog genoemd. De plek van waaruit je neutraal kunt kijken mits je dat oefent en je visioenen kunt zien.

Leave A Comment