Sound Healing

Tijdens een sound healing of klankontspanning voor een groep met onder meer klankschalen helpen de trillingen van de instrumenten jou om subtiel los te laten wat mentaal, fysiek, emotioneel en spiritueel vastzit. Na afloop ervaar je meer helderheid, ontspanning, ruimte en een gevoel van goed in je vel zitten. Ik start de sessie met een geleide meditatie over een bepaald thema.

Bij een individuele sound healing of klankmassage zet ik in afstemming met jou en jouw systeem klankschalen op en om je lichaam. Dit is een meer diepgaande en afgestemde ervaring. De trillingen kunnen dieper in het lichaam komen. Ook kijk ik (als je wilt) mee met je energie zoals ik dat bij een reading doe en geef je naderhand een korte terugkoppeling over wat ik heb waargenomen qua thema, wat je los en toe aan het laten bent.

Ik ben gecertificeerd Reader, Healer en Sound Healer. Interesse om in je bedrijf, organisatie, retraite, activiteit of event een klankschalensessie aan te bieden? Neem contact met me op om de mogelijkheden te bespreken

N.B. Deze sessies vervangen geen medisch/psychisch gerelateerde behandelingen of consulten. Als je zorgen hebt over je gezondheid, ga dan naar een arts.

Belangrijk: Heb je trombose, een pacemaker of ernstige psychische klachten? Dan raad ik je deze sessies af. Ook raad ik het af als je in de eerste maanden van je zwangerschap zit. Na 4 maanden is het geen probleem. Heb je vragen of twijfel je? Stel ze gerust.

In onderstaande video vertel ik meer over enkele klankschalen die ik ook laat horen:

In de volgende korte video krijg je een impressie van de gong die ik gebruik. Deze gong is volgens traditionele oosterse wijze vervaardigd en bevat een rijk klankenspectrum. Bijvoorbeeld klanken die op de chakra’s en de planeten resoneren.

Bekijk hieronder wat voor sessie bij jou past.

Klankontspanning Utrecht

Doe mee aan een heerlijk lange Klankontspanning in Utrecht die je meevoert naar bekende en onbekende werelden. De subtiele klanken van onder meer klankschalen, gong en windchimes werken diep door op lichaam, emoties en spirit. De klanken brengen je in een diepe ontspanning. Je ervaart meer rust en ruimte. Ik neem speciale chakrastenen mee voor extra ondersteuning.

Meer informatie

Sound Healing individueel

Liever een individuele op jou afgestemde Sound Healing, oftewel een Klankmassage? Ik maak hierbij vooral gebruik van klankschalen. De klankschalen zet ik op en om je heen voor een extra diepgaande en ontspannende werking. Lees meer en boek jouw sessie.

Meer informatie

Klankontspanning online

Een klankontspanning of klankmeditatie helpt je los te laten wat je niet meer nodig hebt op verschillende niveaus. Je komt weer tot jezelf en in je eigen midden, waardoor je makkelijker kunt relativeren. Terwijl je in gemakkelijke kleding ligt, helpen de klanken dat wat vastzit subtiel in beweging te brengen. Na de online sessie ervaar je een diepe ontspanning en een innerlijke reset. Klankontspanning past goed binnen het energiewerk zoals ik dat geef. Klankhealing of Sound Healing zijn andere woorden hiervoor.

Meer informatie