Maak ruimte voor jouw energie en zielspad via Reading, Healing of Klankmassage

Sta je voor een volgende stap? In bijvoorbeeld je werk, relatie, project, gezondheid, persoonlijke leven. Soms merk je eerst chaos, onzekerheid, een gemis aan fundament in jezelf, fysieke of emotionele klachten misschien.  

Een HoliYou sessie kan je zielsinzichten bieden over jouw wezenlijke pad via een Reading, Healing en, of Sound Healing. Ter ondersteuning van je proces, voor meer ruimte, ontspanning, waardevolle inzichten over verleden, heden en bewegingen in de nabije toekomst.

Een volgende stap, klein of groot, gaat vaak samen met een gevoel van ongemak of niet weten waar te beginnen. Hoe zich dat uit, verschilt per persoon. Communicatie met anderen kan ineens stroef gaan. Je kan sneller geprikkeld of emotioneel zijn. Je hebt mogelijk fysieke klachten. Of je voelt dat je op een wolk van euforie zweeft, maar je komt niet echt in actie nog.

De reden waarom dat gebeurt, heeft te maken met welke triggers jij hebt. Zoals een ervaring uit het verleden. Een patroon dat niet meer voor je werkt. Een overtuiging die begint te schuren. Of misschien over hoe jouw creatieproces werkt.

Je wilt hier zicht op, want je weet: dit gaat ergens over. Om er vervolgens een positieve verandering of transformatie, in te kunnen brengen.

Tijd voor een HoliYou sessie die bij jou en je situatie past. Hierbij ga ik uit van dat er niets ontbreekt, dat er niets mis is met je, dus dat je heel, Holi, bent. En hoe je die heelheid kunt eren en voeden.

HoliYou Sessies helpen je in jouw wezenlijke lichte energie te brengen. Dan kan je energie weer stromen en kun je oude zaken los gaan laten. Zo kom je tot heldere intuïtieve besluiten die bij je passen.

Je kunt kiezen uit een sessie van 45 minuten of 90 minuten. Behalve bij coaching / individuele procesbegeleiding. Die sessies duren 90 minuten.

Wat ik zoal kan inzetten tijdens een sessie, zie je in het overzicht hieronder. Veel sessies kunnen (ook) online, behalve de Klankmassage en Hands-on Healing. Heb je een gerichte wens over de invulling? Bijvoorbeeld een Reading of Klankmassage? Bestel dan jouw sessie en vermeld je keuze. Zodra je de betaling voldaan hebt, maken we een afspraak.

N.B. Deze sessies vervangen geen medisch/psychisch gerelateerde behandelingen of consulten. Als je zorgen hebt over je gezondheid, ga dan naar een arts.

Ervaringen

‘Ik verbaas me telkens over de scherpe en juiste waarneming van Saskia. Moeiteloos weet ze te benoemen wat er speelt en kijkt verder dan dat. Haar readings zijn erg waardevol voor mij. Het geeft me een andere kijk op de situatie waardoor ik met meer liefde naar de situatie en naar mezelf kan kijken. Hierdoor laat ik ook meteen ‘bagage’ los en ontstaat er ruimte voor helderheid en focus. In onzekere of mindere periodes vind ik licht, troost en inspiratie in de readings van Saskia.’ Kim

‘Afgelopen week een mooie reading ontvangen. Saskia weet zonder poespas een rustige en vertrouwde sfeer te bewaren. Zo is er alle ruimte om beelden en inzichten te ontvangen en te duiden, zonder gedoe en zonder haast. En het werkt nog door.’ – Patricia Kok

‘Na twee turbulente jaren in verschillende landen wist ik dat ik steun kon gebruiken bij het terugkomen in Nederland. Saskia´s aanbod voor de HoliYou Sessie (coaching, Reading en Healing) sprak mij meteen aan: qua tijdsverschil viel het weliswaar erg mee tussen mijn laatste woonplaats en Nederland, maar voor mijn gevoel waren mijn energie en aandacht gefragmenteerd over alle plekken waar ik de afgelopen jaren geweest was.

Saskia zorgde ervoor dat ik me vanaf het begin welkom voelde. Door haar open en integere houding was het voor mij makkelijk om me naar haar toe te openen. In de reading gaf ze me onder andere inzicht in waarom ik me op bepaalde plekken onveilig en zwaar, of juist heel licht en gelukkig, had gevoeld. Daarbij legde Saskia steeds weer de verbinding naar Nederland, en ook de Healing die ze me daarna gaf, droeg op een positieve manier bij aan het achter me laten van de ervaringen uit het recente verleden, en het weer hier aankomen, landen en in het huidige moment te leven.

Saskia had al aangegeven dat ik in de dagen na de sessie lichamelijke of energetische veranderingen zou kunnen merken, en dat bleek inderdaad zo te zijn: ik voelde mijn voeten weer! De sessie met Saskia heeft me geholpen stil te staan bij het weer aankomen in Nederland en een gezonde afstand te nemen tot de gebeurtenissen van de afgelopen twee jaar. Ik kreeg een betere focus en kon daardoor snel en fris aan de slag.’ – Janneke

Waaruit kan een HoliYou Sessie bestaan?

Coaching en procesbegeleiding

Tijdens een coachingstraject krijg je op een diepgaande manier inzicht in hoe je al dan niet bewust met jezelf omgaat en welk effect dat heeft. Daar waar nodig heel je bepaalde stukken op spiritueel, emotioneel, mentaal en fysiek niveau. Je leert verfijnd op jezelf af te stemmen, zodat je heldere besluiten kunt nemen die matchen met wie je wezenlijk bent.

Reading

Een Reading geeft je een groter bewustzijn op gebieden in je leven, lijf, leefomgeving en/of werk/organisatie. En welke dieperliggende overtuiging jouw handelen beïnvloedt. Je krijgt inzicht in de context van wat er speelt in je energiesysteem, je talenten en jouw plan in dit leven. Je bewustzijn vergroten leidt vaak tot een innerlijke verschuiving en het creëren van focus en ruimte voor de volgende stap in je ontwikkeling.

Healing

Een Healing brengt je energiesysteem in balans. Vaak een ontspannende en verhelderende ervaring die je helpt stevigheid en ruimte in jezelf te creëren en je hoofd tot rust te brengen. Je laat los wat je niet meer nodig hebt, en maakt een kleine of grote stap in wat je van een ander aan het dragen bent.

Hands-on Healing

Tijdens een Hands-on Healing wordt jouw levensenergie uitgenodigd op die plekken waar het nu niet stroomt in je lichaam. Deze healingvorm geeft vaak het gevoel herboren te zijn, meer aanwezig, minder fysieke pijn, innerlijk stevig en zacht. Een bijzondere ervaring!

 Klankmassage of Sound Healing

De klanken van klankschalen en andere akoestische instrumenten brengen je in een ontspannen en heldere staat van zijn en heling op verschillende niveaus: fysiek, emotioneel, geestelijk en energetisch. Blokkades worden op een subtiele manier in beweging gebracht, zodat je deze los kunt laten. Je ligt gekleed op een matje op een voor jou prettige manier, waarbij ik de klankschalen op en om je lichaam plaats in afstemming met jou. Een Klankmassage raad ik af bij trombose, een pacemaker, ernstige psychische klachten, of in de eerste 4 maanden van de zwangerschap.

Expressive writing

Via schrijfoefeningen ontdek je wat er in jezelf leeft en hoe je met jezelf communiceert. Je ruimt al schrijvend oude ballast op en verheldert je (innerlijke) communicatie en intuïtieve vermogens. Een helend, verrijkend en expressief proces.

Holi Coaching

Tijdens een coachingstraject krijg je op een diepgaande manier inzicht in hoe je al dan niet bewust met jezelf communiceert en welk effect dat heeft. Daar waar nodig heel je bepaalde stukken op spiritueel, emotioneel, mentaal en fysiek niveau. Je leert verfijnd op jezelf af te stemmen, zodat je heldere besluiten kunt nemen die matchen met wie je wezenlijk bent.

Meer Informatie

Human Design

Ontdek tijdens een Human Design consult waar jouw unieke blauwdruk over gaat, welke talenten en valkuilen je hebt. Wat jij uitstraalt (communicatie) en waarvoor je ontvankelijk bent. En wat jouw natuurlijke strategie en autoriteit is om belangrijke besluiten te nemen. Human Design is een systeem waarin esoterische en wetenschappelijke stromingen samenkomen.

Meer Informatie

HoliYou sessie - 45

Tijdens deze kortere HoliYou sessie van 45 minuten focus ik in afstemming met en op jou wat nu de meeste aandacht vraagt in je energiesysteem en leven. Ik maak gebruik van één van bovenstaande benaderingen. Deze sessie biedt je kernachtige inzichten, ontspanning, helderheid en/of ruimte.

Boek jouw sessie

HoliYou sessie - 90

Tijdens deze HoliYou sessie van 90 minuten ontvang je diepgaande zielsinzichten, transformatie, diepe ontspanning, heling van je innerlijke en uiterlijke communicatielijnen en/of een heldere, lichte gegronde wezenlijke ruimte. Een sessie die je helpt met vertrouwen en als vanzelf je volgende stap te zetten. Meerdere combinaties van benaderingen mogelijk, zoals Reading met healing of klankmassage.

Boek jouw sessie

Na twee turbulente jaren in verschillende landen wist ik dat ik steun kon gebruiken bij het terugkomen in Nederland. Saskia´s aanbod voor de HoliYou Sessie (coaching, Reading en Healing) sprak mij meteen aan: qua tijdsverschil viel het weliswaar erg mee tussen mijn laatste woonplaats en Nederland, maar voor mijn gevoel waren mijn energie en aandacht gefragmenteerd over alle plekken waar ik de afgelopen jaren geweest was.

Saskia ontving mij in haar praktijkruimte en maakte dat ik me vanaf het begin welkom voelde. Door haar open en integere houding was het voor mij makkelijk om me naar haar toe te openen. In de reading gaf ze me onder andere inzicht in waarom ik me op bepaalde plekken onveilig en zwaar, of juist heel licht en gelukkig, had gevoeld. Daarbij legde Saskia steeds weer de verbinding naar Nederland, en ook de Healing die ze me daarna gaf, droeg op een positieve manier bij aan het achter me laten van de ervaringen uit het recente verleden, en het weer hier aankomen, landen en in het huidige moment te leven.

Saskia had al aangegeven dat ik in de dagen na de sessie lichamelijke of energetische veranderingen zou kunnen merken, en dat bleek inderdaad zo te zijn: ik voelde mijn voeten weer! De sessie met Saskia heeft me geholpen stil te staan bij het weer aankomen in Nederland en een gezonde afstand te nemen tot de gebeurtenissen van de afgelopen twee jaar. Ik kreeg een betere focus en kon daardoor snel en fris aan de slag.

Na twee turbulente jaren in verschillende landen wist ik dat ik steun kon gebruiken bij het terugkomen in Nederland. Saskia´s aanbod voor de HoliYou Sessie (coaching, Reading en Healing) sprak mij meteen aan: qua tijdsverschil viel het weliswaar erg mee tussen mijn laatste woonplaats en Nederland, maar voor mijn gevoel waren mijn energie en aandacht gefragmenteerd over alle plekken waar ik de afgelopen jaren geweest was.

Saskia ontving mij in haar praktijkruimte en maakte dat ik me vanaf het begin welkom voelde. Door haar open en integere houding was het voor mij makkelijk om me naar haar toe te openen. In de reading gaf ze me onder andere inzicht in waarom ik me op bepaalde plekken onveilig en zwaar, of juist heel licht en gelukkig, had gevoeld. Daarbij legde Saskia steeds weer de verbinding naar Nederland, en ook de Healing die ze me daarna gaf, droeg op een positieve manier bij aan het achter me laten van de ervaringen uit het recente verleden, en het weer hier aankomen, landen en in het huidige moment te leven.

Saskia had al aangegeven dat ik in de dagen na de sessie lichamelijke of energetische veranderingen zou kunnen merken, en dat bleek inderdaad zo te zijn: ik voelde mijn voeten weer! De sessie met Saskia heeft me geholpen stil te staan bij het weer aankomen in Nederland en een gezonde afstand te nemen tot de gebeurtenissen van de afgelopen twee jaar. Ik kreeg een betere focus en kon daardoor snel en fris aan de slag.

Vandaag een bijzondere healing mogen ervaren. Tijdens de hele tijd gaf jij mij een prettig en veilig gevoel, waardoor ik echt kon ontspannen. Hartelijk dank, Saskia.

Heb heel veel dorst gehad daarna, maar de volgende ochtend opeens een boost energie en gevoel van happiness. Echt geweldig en direct een flinke wandeling gemaakt met mijn hond Robin en van de zon, andere honden en het leven genoten. Heerlijk.

Vandaag een bijzondere healing mogen ervaren. Tijdens de hele tijd gaf jij mij een prettig en veilig gevoel, waardoor ik echt kon ontspannen. Hartelijk dank, Saskia.

Heb heel veel dorst gehad daarna, maar de volgende ochtend opeens een boost energie en gevoel van happiness. Echt geweldig en direct een flinke wandeling gemaakt met mijn hond Robin en van de zon, andere honden en het leven genoten. Heerlijk.

Ik voelde dat mijn energie niet goed doorstroomde en had die week een spannende rol te vervullen als dagvoorzitter. Ik vroeg Saskia of zij mij hiermee kon helpen. Dat deed zij en hoe!

Saskia keek en voelde en wist intuitief wat zij moest doen. Ze hielp de blokkades die zij bij mij zag te verwijderen via een Healing. Met een waanzinnig resultaat! De dag op het podium gebeurde namelijk iets heel spannends; mijn hoofdmicrofoon stopte ermee, waardoor de bestuursvoorzitter de rits aan de achterzijde van mijn jurk moest openen om de zender te verwijderen!! Het feit dat de energie niet omhoog naar mijn hoofd ging, maar direct in de grond zakte, maakte dat ik in mijn kracht kon blijven staan. Zo werd het een hilarisch moment in plaats van een heel vervelende. Echt top!

Ik voelde dat mijn energie niet goed doorstroomde en had die week een spannende rol te vervullen als dagvoorzitter. Ik vroeg Saskia of zij mij hiermee kon helpen. Dat deed zij en hoe!

Saskia keek en voelde en wist intuitief wat zij moest doen. Ze hielp de blokkades die zij bij mij zag te verwijderen via een Healing. Met een waanzinnig resultaat! De dag op het podium gebeurde namelijk iets heel spannends; mijn hoofdmicrofoon stopte ermee, waardoor de bestuursvoorzitter de rits aan de achterzijde van mijn jurk moest openen om de zender te verwijderen!! Het feit dat de energie niet omhoog naar mijn hoofd ging, maar direct in de grond zakte, maakte dat ik in mijn kracht kon blijven staan. Zo werd het een hilarisch moment in plaats van een heel vervelende. Echt top!

The reason or trigger for me to do this HoliYou session (Reading) was, that I am on a journey of discovery, especially when it comes to the inner me. What has happened in my past, how does that influence what I do now. I am always open to looking within and listening to how my higher self can help me in the days/weeks and months to come.

During the session I felt very relaxed. Like you I too sat with my eyes closed, my hands in my lap and my feet on the ground. I definitely felt more grounded. My hands were very warm and a sense of serenity was present. I didn"t have expectations. I went in with an open mind and wanted to be as neutral as possible, let you do your work.

So many things that you mentioned were relevant. Insights into certain feelings and situations. Confirmation that I am moving in the right direction and creativity is one aspect of my talents that I can certainly make more use of. I accept a lot more now that I am who I am and things are how they are. And that if I ask, it will be answered. I believe more and more in what I am able of. I feel very safe with you! Your voice is very calming, as is your whole demeanor. You are a silent strength. You explained clearly what you you saw and what you wanted from me.

I certainly recommend you to others. Especially those who want to look within for answers. Those who are on the same journey as myself. Learning to grow in spirituality and daring to let go in order to move forward.

The reason or trigger for me to do this HoliYou session (Reading) was, that I am on a journey of discovery, especially when it comes to the inner me. What has happened in my past, how does that influence what I do now. I am always open to looking within and listening to how my higher self can help me in the days/weeks and months to come.

During the session I felt very relaxed. Like you I too sat with my eyes closed, my hands in my lap and my feet on the ground. I definitely felt more grounded. My hands were very warm and a sense of serenity was present. I didn"t have expectations. I went in with an open mind and wanted to be as neutral as possible, let you do your work.

So many things that you mentioned were relevant. Insights into certain feelings and situations. Confirmation that I am moving in the right direction and creativity is one aspect of my talents that I can certainly make more use of. I accept a lot more now that I am who I am and things are how they are. And that if I ask, it will be answered. I believe more and more in what I am able of. I feel very safe with you! Your voice is very calming, as is your whole demeanor. You are a silent strength. You explained clearly what you you saw and what you wanted from me.

I certainly recommend you to others. Especially those who want to look within for answers. Those who are on the same journey as myself. Learning to grow in spirituality and daring to let go in order to move forward.

So I gladly booked a HoliYou Session
So I gladly booked a HoliYou Session
A Reading was something I was interested in discovering, and I met Saskia at This Woman’s work Utrecht, so I gladly booked a HoliYou Session (Reading) with her. During the session, I felt excited and open to learn more about what the intuitive session would uncover. My feeling and mood shifted when you tapped into something I’d been wondering my whole life: Did my parents really want a boy? Once became clear in the energy what was behind that, I felt a weight lifted and a new awareness set in. During the Reading I felt a few tingles in my heart. This is when I know I am receiving something of truth and love. When we talked about my twin soul brother, I felt love all around me and a warmth settled on my shoulders as if he was with me. Healing me. It was really strong when you said something about how he wants me to live my own life without guilt. This reading did meet my expectations and more. I had no idea what to expect. But what you found out helped me in numerous ways that I am still learning about a few weeks later. It brought me peace and compassion for myself. I really feel guided, supported and loved. Throughout the session, I felt your loving warm energy which made me feel safe. I was able to open up more with that. Especially when we talked about how I always thought my parents wanted a boy. You told me more of what I needed to know. It helped me understand more what I believe my soul has been searching for a long time. Clarity of my reason and purpose of being here. I was able to release guilt. I would recommend your help to those who I believe are open to it.
So I gladly booked a HoliYou Session
A Reading was something I was interested in discovering, and I met Saskia at This Woman’s work Utrecht, so I gladly booked a HoliYou Session (Reading) with her. During the session, I felt excited and open to learn more about what the intuitive session would uncover. My feeling and mood shifted when you tapped into something I’d been wondering my whole life: Did my parents really want a boy? Once became clear in the energy what was behind that, I felt a weight lifted and a new awareness set in. During the Reading I felt a few tingles in my heart. This is when I know I am receiving something of truth and love. When we talked about my twin soul brother, I felt love all around me and a warmth settled on my shoulders as if he was with me. Healing me. It was really strong when you said something about how he wants me to live my own life without guilt. This reading did meet my expectations and more. I had no idea what to expect. But what you found out helped me in numerous ways that I am still learning about a few weeks later. It brought me peace and compassion for myself. I really feel guided, supported and loved. Throughout the session, I felt your loving warm energy which made me feel safe. I was able to open up more with that. Especially when we talked about how I always thought my parents wanted a boy. You told me more of what I needed to know. It helped me understand more what I believe my soul has been searching for a long time. Clarity of my reason and purpose of being here. I was able to release guilt. I would recommend your help to those who I believe are open to it.