Maak ruimte voor jouw energie en zielspad via een Reading, Healing

Sta je voor een volgende stap? In bijvoorbeeld je werk, relatie, project, gezondheid, persoonlijke leven. Soms merk je eerst chaos, onzekerheid, of fysieke of emotionele klachten. Of wellicht zit je met een aantal losse puzzelstukjes en zie je het grotere plaatje niet van waar jij nu in zit.

Een Reading – Healing geeft je zielsinzichten over jouw wezenlijke pad, je natuurlijke talenten, welke rol jij in je familie, relatie en/of werkrelatie hebt. Ook collectieve en cultuurinvloeden spelen een rol in dat wat jou mogelijk tegenhoudt. Je krijgt zicht op je triggers en waarom je die hebt. Soms zijn die doorgegeven in de voorouderlijn, mogelijk als een trauma. 

Als ervaren en gecertificeerd Reader en Healer stem ik me af op jouw energie en spirit. Op energieniveau laat je zien wat er speelt, wat ruimte nodig heeft, wat je aan het ontwikkelen en loslaten bent. De Reading gaat meer over energie lezen en jou die informatie teruggeven, zodat je het op meerdere niveaus in je op kunt nemen. Bij een Healing ondersteun ik in wat je aan het los- en toelaten bent.

Een Reading en/of Healing is ter ondersteuning van je proces van verandering, voor meer ruimte, ontspanning, waardevolle inzichten over verleden, heden en je stappen in de nabije toekomst.

Tijd voor een Reading en/of Healing die bij jou en je situatie past. Hierbij ga ik uit van dat er niets ontbreekt, dat er niets mis is met je, dus dat je heel bent. En hoe je die heelheid kunt eren en voeden.

Een Reading – Healing helpt je in jouw wezenlijke lichte energie te brengen. Dan kan je energie weer stromen en kun je oude zaken los gaan laten. Zo kom je tot heldere intuïtieve besluiten die bij je passen.

Je kunt kiezen uit een sessie van 45 minuten of 90 minuten. Bij 45 minuten is een Reading OF Healing mogelijk. Bij 90 minuten krijg je een uitgebreide Reading of een kortere Reading met aansluitend een Healing. Dat kunnen we ter plekke besluiten. Verderop lees je nog iets meer over de verschillende opties. 

Zodra je de betaling voldaan hebt, maken we een afspraak.

N.B. Deze sessies vervangen geen medisch/psychisch gerelateerde behandelingen of consulten. Als je zorgen hebt over je gezondheid, ga dan naar een arts.

Ervaringen

‘Ik verbaas me telkens over de scherpe en juiste waarneming van Saskia. Moeiteloos weet ze te benoemen wat er speelt en kijkt verder dan dat. Haar readings zijn erg waardevol voor mij. Het geeft me een andere kijk op de situatie waardoor ik met meer liefde naar de situatie en naar mezelf kan kijken. Hierdoor laat ik ook meteen ‘bagage’ los en ontstaat er ruimte voor helderheid en focus. In onzekere of mindere periodes vind ik licht, troost en inspiratie in de readings van Saskia.’ Kim

‘Afgelopen week een mooie reading ontvangen. Saskia weet zonder poespas een rustige en vertrouwde sfeer te bewaren. Zo is er alle ruimte om beelden en inzichten te ontvangen en te duiden, zonder gedoe en zonder haast. En het werkt nog door.’ – Patricia Kok

‘Na twee turbulente jaren in verschillende landen wist ik dat ik steun kon gebruiken bij het terugkomen in Nederland. Saskia´s aanbod voor de coaching, Reading en Healing sprak mij meteen aan: qua tijdsverschil viel het weliswaar erg mee tussen mijn laatste woonplaats en Nederland, maar voor mijn gevoel waren mijn energie en aandacht gefragmenteerd over alle plekken waar ik de afgelopen jaren geweest was.

Saskia zorgde ervoor dat ik me vanaf het begin welkom voelde. Door haar open en integere houding was het voor mij makkelijk om me naar haar toe te openen. In de reading gaf ze me onder andere inzicht in waarom ik me op bepaalde plekken onveilig en zwaar, of juist heel licht en gelukkig, had gevoeld. Daarbij legde Saskia steeds weer de verbinding naar Nederland, en ook de Healing die ze me daarna gaf, droeg op een positieve manier bij aan het achter me laten van de ervaringen uit het recente verleden, en het weer hier aankomen, landen en in het huidige moment te leven.

Saskia had al aangegeven dat ik in de dagen na de sessie lichamelijke of energetische veranderingen zou kunnen merken, en dat bleek inderdaad zo te zijn: ik voelde mijn voeten weer! De sessie met Saskia heeft me geholpen stil te staan bij het weer aankomen in Nederland en een gezonde afstand te nemen tot de gebeurtenissen van de afgelopen twee jaar. Ik kreeg een betere focus en kon daardoor snel en fris aan de slag.’ – Janneke

Reading en Healing opties in het kort

Traject

Tijdens een traject krijg je op een diepgaande manier inzicht in hoe je al dan niet bewust met jezelf omgaat en welk effect dat heeft. Daar waar nodig heel je bepaalde stukken op spiritueel, emotioneel, mentaal en fysiek niveau. Een traject van meerdere sessies (aantal in overleg) geeft je de ondersteuning voor de stappen die je aan het zetten bent.

Reading

Een Reading geeft je een groter bewustzijn op gebieden in je leven, lijf, leefomgeving en/of werk/organisatie. En welke dieperliggende overtuiging jouw handelen beïnvloedt. Je krijgt inzicht in de context van wat er speelt in je energiesysteem, je talenten en jouw plan in dit leven. Je bewustzijn vergroten leidt vaak tot een innerlijke verschuiving en het creëren van focus en ruimte voor de volgende stap in je ontwikkeling. Een Reading kan heel goed online. Live kan ook. Daarvoor vraag ik een extra vergoeding van €25 voor de locatiekosten.

Speciale themareadings:

  • Relatiereading (werk of privé)
  • Kinderreading
  • Gezondsheidsreading
  • Reading eigen bedrijf
  • Werkreading (loondienst)
  • Traumareading
  • Mannelijke – vrouwelijke energie reading
  • Reading op onderdelen in je Human Design 

 

Healing

Een Healing brengt je energiesysteem in balans. Vaak een ontspannende en verhelderende ervaring die je helpt stevigheid en ruimte in jezelf te creëren en je hoofd tot rust te brengen. Je laat los wat je niet meer nodig hebt, en maakt een kleine of grote stap in wat je van een ander aan het dragen bent. Reading kan heel goed online. Live kan ook. Daarvoor vraag ik een extra vergoeding van €25 voor de locatiekosten.

Hands-on Healing

Tijdens een Hands-on Healing wordt jouw levensenergie uitgenodigd op die plekken waar het nu niet stroomt in je lichaam. Deze healingvorm geeft vaak het gevoel herboren te zijn, meer aanwezig, minder fysieke pijn, innerlijk stevig en zacht. Een bijzondere ervaring! Een Hands-on Healing kan alleen live. Daarvoor vraag ik een extra vergoeding van €25 voor de locatiekosten.

Kies hieronder de sessie van jouw keuze. Of stuur een bericht als je een vraag hebt.

Human Design

Ontdek tijdens een Human Design consult waar jouw unieke blauwdruk over gaat, welke talenten en valkuilen je hebt. Wat jij uitstraalt (communicatie) en waarvoor je ontvankelijk bent. En wat jouw natuurlijke strategie en autoriteit is om belangrijke besluiten te nemen. Human Design is een systeem waarin esoterische en wetenschappelijke stromingen samenkomen.

Meer Informatie

Reading - Healing - 45

Tijdens deze Reading, Healing of Hands-on Healing van 45 minuten focus ik in afstemming met en op jou wat nu de meeste aandacht vraagt in je energiesysteem en leven. Deze sessie biedt je kernachtige inzichten, ontspanning, helderheid en/of ruimte.

Boek jouw sessie

Reading - Healing - 90

Tijdens deze Reading en/of Healing / Hands-on Healing van 90 minuten ontvang je diepgaande zielsinzichten, transformatie, helderheid, diepe ontspanning, heling en/of een heldere, lichte gegronde wezenlijke ruimte. Een sessie die je ondersteunt in je volgende stap te zetten.

Boek jouw sessie

Na twee turbulente jaren in verschillende landen wist ik dat ik steun kon gebruiken bij het terugkomen in Nederland. Saskia´s aanbod voor de HoliYou Sessie (coaching, Reading en Healing) sprak mij meteen aan: qua tijdsverschil viel het weliswaar erg mee tussen mijn laatste woonplaats en Nederland, maar voor mijn gevoel waren mijn energie en aandacht gefragmenteerd over alle plekken waar ik de afgelopen jaren geweest was.

Saskia ontving mij in haar praktijkruimte en maakte dat ik me vanaf het begin welkom voelde. Door haar open en integere houding was het voor mij makkelijk om me naar haar toe te openen. In de reading gaf ze me onder andere inzicht in waarom ik me op bepaalde plekken onveilig en zwaar, of juist heel licht en gelukkig, had gevoeld. Daarbij legde Saskia steeds weer de verbinding naar Nederland, en ook de Healing die ze me daarna gaf, droeg op een positieve manier bij aan het achter me laten van de ervaringen uit het recente verleden, en het weer hier aankomen, landen en in het huidige moment te leven.

Saskia had al aangegeven dat ik in de dagen na de sessie lichamelijke of energetische veranderingen zou kunnen merken, en dat bleek inderdaad zo te zijn: ik voelde mijn voeten weer! De sessie met Saskia heeft me geholpen stil te staan bij het weer aankomen in Nederland en een gezonde afstand te nemen tot de gebeurtenissen van de afgelopen twee jaar. Ik kreeg een betere focus en kon daardoor snel en fris aan de slag.

Na twee turbulente jaren in verschillende landen wist ik dat ik steun kon gebruiken bij het terugkomen in Nederland. Saskia´s aanbod voor de HoliYou Sessie (coaching, Reading en Healing) sprak mij meteen aan: qua tijdsverschil viel het weliswaar erg mee tussen mijn laatste woonplaats en Nederland, maar voor mijn gevoel waren mijn energie en aandacht gefragmenteerd over alle plekken waar ik de afgelopen jaren geweest was.

Saskia ontving mij in haar praktijkruimte en maakte dat ik me vanaf het begin welkom voelde. Door haar open en integere houding was het voor mij makkelijk om me naar haar toe te openen. In de reading gaf ze me onder andere inzicht in waarom ik me op bepaalde plekken onveilig en zwaar, of juist heel licht en gelukkig, had gevoeld. Daarbij legde Saskia steeds weer de verbinding naar Nederland, en ook de Healing die ze me daarna gaf, droeg op een positieve manier bij aan het achter me laten van de ervaringen uit het recente verleden, en het weer hier aankomen, landen en in het huidige moment te leven.

Saskia had al aangegeven dat ik in de dagen na de sessie lichamelijke of energetische veranderingen zou kunnen merken, en dat bleek inderdaad zo te zijn: ik voelde mijn voeten weer! De sessie met Saskia heeft me geholpen stil te staan bij het weer aankomen in Nederland en een gezonde afstand te nemen tot de gebeurtenissen van de afgelopen twee jaar. Ik kreeg een betere focus en kon daardoor snel en fris aan de slag.

Vandaag een bijzondere healing mogen ervaren. Tijdens de hele tijd gaf jij mij een prettig en veilig gevoel, waardoor ik echt kon ontspannen. Hartelijk dank, Saskia.

Heb heel veel dorst gehad daarna, maar de volgende ochtend opeens een boost energie en gevoel van happiness. Echt geweldig en direct een flinke wandeling gemaakt met mijn hond Robin en van de zon, andere honden en het leven genoten. Heerlijk.

Vandaag een bijzondere healing mogen ervaren. Tijdens de hele tijd gaf jij mij een prettig en veilig gevoel, waardoor ik echt kon ontspannen. Hartelijk dank, Saskia.

Heb heel veel dorst gehad daarna, maar de volgende ochtend opeens een boost energie en gevoel van happiness. Echt geweldig en direct een flinke wandeling gemaakt met mijn hond Robin en van de zon, andere honden en het leven genoten. Heerlijk.

Ik voelde dat mijn energie niet goed doorstroomde en had die week een spannende rol te vervullen als dagvoorzitter. Ik vroeg Saskia of zij mij hiermee kon helpen. Dat deed zij en hoe!

Saskia keek en voelde en wist intuitief wat zij moest doen. Ze hielp de blokkades die zij bij mij zag te verwijderen via een Healing. Met een waanzinnig resultaat! De dag op het podium gebeurde namelijk iets heel spannends; mijn hoofdmicrofoon stopte ermee, waardoor de bestuursvoorzitter de rits aan de achterzijde van mijn jurk moest openen om de zender te verwijderen!! Het feit dat de energie niet omhoog naar mijn hoofd ging, maar direct in de grond zakte, maakte dat ik in mijn kracht kon blijven staan. Zo werd het een hilarisch moment in plaats van een heel vervelende. Echt top!

Ik voelde dat mijn energie niet goed doorstroomde en had die week een spannende rol te vervullen als dagvoorzitter. Ik vroeg Saskia of zij mij hiermee kon helpen. Dat deed zij en hoe!

Saskia keek en voelde en wist intuitief wat zij moest doen. Ze hielp de blokkades die zij bij mij zag te verwijderen via een Healing. Met een waanzinnig resultaat! De dag op het podium gebeurde namelijk iets heel spannends; mijn hoofdmicrofoon stopte ermee, waardoor de bestuursvoorzitter de rits aan de achterzijde van mijn jurk moest openen om de zender te verwijderen!! Het feit dat de energie niet omhoog naar mijn hoofd ging, maar direct in de grond zakte, maakte dat ik in mijn kracht kon blijven staan. Zo werd het een hilarisch moment in plaats van een heel vervelende. Echt top!

The reason or trigger for me to do this HoliYou session (Reading) was, that I am on a journey of discovery, especially when it comes to the inner me. What has happened in my past, how does that influence what I do now. I am always open to looking within and listening to how my higher self can help me in the days/weeks and months to come.

During the session I felt very relaxed. Like you I too sat with my eyes closed, my hands in my lap and my feet on the ground. I definitely felt more grounded. My hands were very warm and a sense of serenity was present. I didn"t have expectations. I went in with an open mind and wanted to be as neutral as possible, let you do your work.

So many things that you mentioned were relevant. Insights into certain feelings and situations. Confirmation that I am moving in the right direction and creativity is one aspect of my talents that I can certainly make more use of. I accept a lot more now that I am who I am and things are how they are. And that if I ask, it will be answered. I believe more and more in what I am able of. I feel very safe with you! Your voice is very calming, as is your whole demeanor. You are a silent strength. You explained clearly what you you saw and what you wanted from me.

I certainly recommend you to others. Especially those who want to look within for answers. Those who are on the same journey as myself. Learning to grow in spirituality and daring to let go in order to move forward.

The reason or trigger for me to do this HoliYou session (Reading) was, that I am on a journey of discovery, especially when it comes to the inner me. What has happened in my past, how does that influence what I do now. I am always open to looking within and listening to how my higher self can help me in the days/weeks and months to come.

During the session I felt very relaxed. Like you I too sat with my eyes closed, my hands in my lap and my feet on the ground. I definitely felt more grounded. My hands were very warm and a sense of serenity was present. I didn"t have expectations. I went in with an open mind and wanted to be as neutral as possible, let you do your work.

So many things that you mentioned were relevant. Insights into certain feelings and situations. Confirmation that I am moving in the right direction and creativity is one aspect of my talents that I can certainly make more use of. I accept a lot more now that I am who I am and things are how they are. And that if I ask, it will be answered. I believe more and more in what I am able of. I feel very safe with you! Your voice is very calming, as is your whole demeanor. You are a silent strength. You explained clearly what you you saw and what you wanted from me.

I certainly recommend you to others. Especially those who want to look within for answers. Those who are on the same journey as myself. Learning to grow in spirituality and daring to let go in order to move forward.

So I gladly booked a HoliYou Session
So I gladly booked a HoliYou Session
A Reading was something I was interested in discovering, and I met Saskia at This Woman’s work Utrecht, so I gladly booked a HoliYou Session (Reading) with her. During the session, I felt excited and open to learn more about what the intuitive session would uncover. My feeling and mood shifted when you tapped into something I’d been wondering my whole life: Did my parents really want a boy? Once became clear in the energy what was behind that, I felt a weight lifted and a new awareness set in. During the Reading I felt a few tingles in my heart. This is when I know I am receiving something of truth and love. When we talked about my twin soul brother, I felt love all around me and a warmth settled on my shoulders as if he was with me. Healing me. It was really strong when you said something about how he wants me to live my own life without guilt. This reading did meet my expectations and more. I had no idea what to expect. But what you found out helped me in numerous ways that I am still learning about a few weeks later. It brought me peace and compassion for myself. I really feel guided, supported and loved. Throughout the session, I felt your loving warm energy which made me feel safe. I was able to open up more with that. Especially when we talked about how I always thought my parents wanted a boy. You told me more of what I needed to know. It helped me understand more what I believe my soul has been searching for a long time. Clarity of my reason and purpose of being here. I was able to release guilt. I would recommend your help to those who I believe are open to it.
So I gladly booked a HoliYou Session
A Reading was something I was interested in discovering, and I met Saskia at This Woman’s work Utrecht, so I gladly booked a HoliYou Session (Reading) with her. During the session, I felt excited and open to learn more about what the intuitive session would uncover. My feeling and mood shifted when you tapped into something I’d been wondering my whole life: Did my parents really want a boy? Once became clear in the energy what was behind that, I felt a weight lifted and a new awareness set in. During the Reading I felt a few tingles in my heart. This is when I know I am receiving something of truth and love. When we talked about my twin soul brother, I felt love all around me and a warmth settled on my shoulders as if he was with me. Healing me. It was really strong when you said something about how he wants me to live my own life without guilt. This reading did meet my expectations and more. I had no idea what to expect. But what you found out helped me in numerous ways that I am still learning about a few weeks later. It brought me peace and compassion for myself. I really feel guided, supported and loved. Throughout the session, I felt your loving warm energy which made me feel safe. I was able to open up more with that. Especially when we talked about how I always thought my parents wanted a boy. You told me more of what I needed to know. It helped me understand more what I believe my soul has been searching for a long time. Clarity of my reason and purpose of being here. I was able to release guilt. I would recommend your help to those who I believe are open to it.