Baken van rust noemen mensen me, maar soms ook vurig. Met droge humor en een scherpe waarneming. Aards en ook dromerig. Een eerste indruk!

Achtergrond

Qua werk heb ik een achtergrond in marketingcommunicatie en schrijven, en gaandeweg in energiewerk. Een antenne voor wat niet gezegd wordt en voor wat er achter woorden schuilgaat, heb ik altijd gehad. Ik snapte als kind alleen niet goed wat er gebeurde en waarom mensen zeiden ‘Dat zie je verkeerd’. Mensen zeggen niet altijd wat ze bedoelen, om allerlei redenen.

Intuïtie

Mijn intuïtie helpt me op heel veel manieren. (On)oprechtheid doorzien bijvoorbeeld. En in keuzes maken die bij me passen, zelfs als niet iedereen die begrijpt. Dat hoeft ook niet. Die keuzes kunnen bijvoorbeeld gaan over werk, wonen, gezondheid, vriendschappen / relaties, samenwerkingen.

Het heeft tijd en krassen op mijn ziel gekost om de verbinding met mijn intuïtie te verhelderen. En ernaar te luisteren. Toch kan ik het iedereen aanraden, want het maakt je leven rijk, van jou en authentiek.

Wetenschap en ratio vind ik trouwens ook van belang. Het heeft allemaal een eigen functie. Idealiter werkt het goed samen met intuïtief weten.

Spiritualiteit

Mijn spirituele inslag maakt dat ik beter met mijn voeten op de grond kan blijven staan en obstakels probeer te accepteren. Ik zeg ‘probeer’, omdat het een weg is die je aflegt. Het blijft oefenen, de aandacht erbij houden, triggers aankijken en opschonen. Vleugje humor en compassie erbij doen wonderen.

Ook maak ik graag contact met het zogenaamde ongeziene dat een groter plaatje schetst en de puzzelstukjes in elkaar helpt te schuiven.

Energiewerk en schrijven

Mijn intuïtie zet ik in voor energiewerk, zoals reading en sound healingEn ik zet mijn intuïtie in om dat wat verteld mag worden te schrijven in HoliCards en Gedichten op maat of Zielsgedichten.

Wil je kennismaken of heb je een vraag of verzoek? Ik zie je bericht graag tegemoet.

 

Saskia Baardman