Helende meditatie

Welke boodschappen heb je meegekregen en welke boodschappen geef je jezelf mee? Wat zijn je triggers? En wat houd je al dan niet bewust vast? Tijdens begeleide helende meditaties onderzoek je dit op een intuïtieve manier en maak je ruimte voor heling.

Klankontspanning

Tijdens een klankontspanning met onder meer klankschalen helpen de instrumenten je subtiel los te laten wat mentaal, fysiek, emotioneel en spiritueel vastzit.

Zowel de meditaties als de klankontspanning brengen helderheid, ontspanning, ruimte en een gevoel van goed in je vel zitten. Je focust weer op wat jij belangrijk vindt. Ik bied verschillende vormen van meditatie aan. Ontdek welke sessie bij jou past.

Klankontspanning Utrecht

Doe mee aan een heerlijk lange Klankontspanning in Utrecht die je meevoert naar bekende en onbekende werelden. De subtiele klanken van onder meer klankschalen, gong en windchimes werken diep door op lichaam, emoties en spirit. De klanken brengen je in een diepe ontspanning. Je ervaart meer rust en ruimte. Ik neem speciale chakrastenen mee voor extra ondersteuning.

Meer informatie

Energiewende

Je kunt regelmatig uit je midden raken door ontwikkelingen van buitenaf, maar ook als je jezelf volop ontwikkelt. Tijdens een serie van 7 sessies, de Energiewende, ervaar je de kracht van geleide meditatie, visualisatie en zelfhealingtechnieken voor je mentale, emotionele, fysieke en spirituele welzijn. Je kunt live online meedoen en/of de opname op je eigen moment beluisteren.

Meer informatie

Klankontspanning Nieuwegein

Laat je meenemen door de subtiele klanken van onder meer klankschalen, gong en windchimes tijdens deze heerlijk lange Klankontspanning in Nieuwegein. De klanken brengen je in een diep ontspannende staat van zijn en resetten je systeem. Daardoor ontstaat een gevoel van ruimte en innerlijke vrede en helpt het bij een betere slaap. Ik neem speciale chakrastenen mee voor extra ondersteuning.

Meer informatie

Klankontspanning online

Een klankontspanning of klankmeditatie helpt je los te laten wat je niet meer nodig hebt op verschillende niveaus. Je komt weer tot jezelf en in je eigen midden, waardoor je makkelijker kunt relativeren. Terwijl je in gemakkelijke kleding ligt, helpen de klanken dat wat vastzit subtiel in beweging te brengen. Na de online sessie ervaar je een diepe ontspanning en een innerlijke reset. Klankontspanning past goed binnen het energiewerk zoals ik dat geef. Klankhealing of Sound Healing zijn andere woorden hiervoor.

Meer informatie