Wat vertel je jezelf, je lichaam? Met wie ben je nog in gesprek? Of wie houdt het gesprek met jou in stand? Alles is communicatie, en communicatie is energie. Als de aanwezige communicatie jou blokkeert, dan wordt het tijd deze op te schonen, zodat jouw energie weer kan stromen op een manier die jou voedt. Dat brengt helderheid, ontspanning, gevoel van goed in je vel zitten, positieve en heldere communicatie, focus op wat jij belangrijk vindt. Ik bied verschillende vormen van meditatie aan.

Energiewende

Je kunt regelmatig uit je midden raken door ontwikkelingen van buitenaf, maar ook als je jezelf volop ontwikkelt. Tijdens een serie van 5 sessies, de Energiewende, ervaar je de kracht van geleide meditatie, visualisatie en zelfhealingtechnieken voor je mentale, emotionele, fysieke en spirituele welzijn. Je kunt live online meedoen en/of de opname op je eigen moment beluisteren.

Meer informatie

Klankontspanning

Een klankontspanning of klankmeditatie helpt je los te laten wat je niet meer nodig hebt op verschillende niveaus. Je komt weer tot jezelf en in je eigen midden, waardoor je makkelijker kunt relativeren en hoofd- van bijzaken kunt onderscheiden. Terwijl je in gemakkelijke kleding op een matje ligt, helpen de klanken dat wat vastzit subtiel in beweging te brengen. Na de sessie ervaar je een diepe ontspanning en een innerlijke reset. Klankontspanning past goed binnen het energiewerk zoals ik dat geef. Klankhealing of Sound Healing zijn ook passende benamingen hiervoor.

Meer informatie