HoliPoem

Ben jij nieuwsgierig naar wat een op jou en je ziel afgestemd gedicht is? En wat zo’n zielsgedicht jou te zeggen heeft? Ontdek dan de kracht van een HoliPoem. Een zielsgedicht met als uitgangspunt dat jij al heel bent. Er hoeft niets gefikst te worden. Het raakt meerdere lagen; iedere keer wanneer je het leest, raakt het net iets anders.

De taal van poëzie is een taal die we niet dagelijks spreken in ons sociale contact. Zoals ik poëzie inzet in een HoliPoem, is het een gevoelstaal of zielstaal die je tot je neemt. 

Poëzie kan werelden verbinden waarvan je het bestaan niet wist, maar misschien wel aanvoelde. Of het kan je een vernieuwend perspectief geven op iets bestaands.

HoliPoem of zielsgedicht voor personen

Een HoliPoem of zielsgedicht voor personen schrijf ik op basis van je voor- en achternaam (ook meisjesnaam). Een thema of vraag kun je meegeven. Vervolgens stem ik me af op je energie en ziel. Daar volgt het gedicht uit. De kracht van een HoliPoem zit ook in de zorgvuldig gekozen en ontstane woorden. En de woorden die er niet staan. Je kijkt in de spiegel van je ziel, waarin het begrijpelijke en onbegrijpelijke samenvallen.

Het gedicht draag ik aan je voor via een opname. Samen met de geschreven tekst ontvang je deze per mail. Het is een helend gedicht dat lang door blijft werken op verschillende niveaus. Het is ook echt een gedicht om uit te printen en ergens op te hangen of in te lijsten.

Uniek cadeau: Een HoliPoem is ook een bijzonder cadeau voor iemand die je dierbaar is en dit gunt. In dat geval licht ik in de opname kort toe wat het precies inhoudt. 

Voorbeelden van zielsgedichten

Lees een aantal gedichten hier. En wat de ontvangers ervan vonden. Deze gedichten hoeven op jou geen of weinig effect te hebben, omdat ze voor een specifieke persoon geschreven zijn. Het geeft je alleen een beeld en wellicht heb je een match met sommige stukjes. Die inzichten zijn alvast mooi meegenomen! 

Een HoliPoem voor jezelf of een ander bestellen? Ga naar de HoliShop.

HoliPoem voor je kind: Ook voor je kind kun je een HoliPoem bestellen. Prachtig om als ouder te ontvangen en aan je kind te geven als het later volwassen is! Ik werk energetisch altijd met toestemming en bij een jong kind of baby bouw ik een extra bescherming in om zo integer te werk te gaan. Stuur me een berichtje als je dit zou willen. Of geef het aan in het opmerkingenveld bij je bestelling.

HoliPoem voor jullie als koppel: Ik geef ook relatiereadings, dus een HoliPoem voor jullie als koppel kan ook. Een prachtig verbindend cadeau voor jullie samen! Bijvoorbeeld voor je huwelijksdag of voor de dag dat je je relatie viert. Of omdat je vindt dat dit het goede moment is daarvoor. Stuur me een berichtje als je dit zou willen. Of geef het aan in het opmerkingenveld bij je bestelling.

Gedicht voor bedrijven en organisaties

Een gedicht voor bedrijven of organisaties schrijf ik op aanvraag en in afstemming van wat de wensen zijn. Een aanleiding kan bijvoorbeeld zijn:

  • een speciaal event
  • een x-jarig bestaan
  • eindejaarsfeest
  • nieuwjaarsborrel
  • om een muur aan te kleden

Stijl: Soms past een kwinkslag, eenvoud, of juist meer mysterieus. Het wordt in ieder geval een gedicht op maat. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Dit is een voorbeeld van een muurgedicht: