HoliPoem

Ben jij nieuwsgierig naar wat een op jou en je spirit afgestemd gedicht is? En wat zo’n zielsgedicht jou te zeggen heeft? Ontdek dan de kracht van een HoliPoem. Een zielsgedicht dat ervan uitgaat dat jij al heel bent. Het raakt meerdere lagen en iedere keer wanneer je het leest, raakt het net iets anders.

De taal van poëzie is een taal die we niet dagelijks spreken in ons sociale contact. Zoals ik poëzie inzet in een HoliPoem, is het een gevoelstaal of zielstaal die je tot je neemt. 

Poëzie kan werelden verbinden waarvan je het bestaan niet wist, maar misschien wel aanvoelde. Of het kan je een vernieuwend perspectief geven op iets bestaands.

Gedichten begrijp je op meerdere manieren

Een poëtisch zielsgedicht doet het werk en weet altijd meer dan de dichter en de ontvanger. Dat maakt ook dat je er iedere keer iets anders uit kunt halen wanneer je het leest. Je begrijpt het gedicht eigenlijk op verschillende manieren en maar een klein stukje met het hoofd.

Deze rijkdom ervaar ik in poëzie en verwerk ik graag in een HoliPoem. Holi staat voor heelheid, mijn uitgangspunt. Dat geeft een gedicht de sprankeling, bezieldheid en inspiratie.

HoliPoem of zielsgedicht voor personen

Een HoliPoem of zielsgedicht voor personen schrijf ik op basis van je voor- en achternaam (ook graag je meisjesnaam). Een thema of vraag kun je meegeven. Vervolgens stem ik me af op je energie en spirit. Daar volgt het gedicht uit. De kracht van een HoliPoem zit ook in de zorgvuldig gekozen en ontstane woorden. En de woorden die er niet staan. Je kijkt in de spiegel van je ziel, waarin het begrijpelijke en onbegrijpelijke samenvallen.

Het gedicht draag ik aan je voor live via Zoom of FaceTime of via een opname. Net wat je prettiger vindt. En je ontvang de tekst daarna per mail. Het is een helend gedicht dat lang door blijft werken op verschillende niveaus. Het is ook echt een gedicht om uit te printen en ergens op te hangen of in te lijsten.

Uniek cadeau: Een HoliPoem is ook een bijzonder cadeau voor iemand je lief is en dit gunt. In dat geval werk ik met een opname waarin ik ook kort toelicht wat het precies inhoudt. 

Voorbeelden van zielsgedichten

Lees een aantal gedichten hier. En wat de ontvangers ervan vonden. Deze gedichten hoeven op jou geen of weinig effect te hebben, omdat ze voor een specifieke persoon geschreven zijn. Het geeft je alleen een beeld en wellicht heb je een match met sommige stukjes. Die inzichten zijn alvast mooi meegenomen! 

Een HoliPoem voor jezelf of een ander bestellen? Ga naar de HoliShop.

Nu tijdelijk introductie-actie: van €49 voor €37! Actie loopt tot en met 19 oktober.

Gedicht voor bedrijven en organisaties

Een gedicht voor bedrijven of organisaties schrijf ik op aanvraag en in afstemming van wat de wensen zijn. Een aanleiding kan bijvoorbeeld zijn:

  • een speciaal event
  • een x-jarig bestaan
  • eindejaarsfeest
  • nieuwjaarsborrel
  • om een muur aan te kleden

Stijl: Soms past een kwinkslag, eenvoud, of juist meer mysterieus. Het wordt in ieder geval een gedicht op maat. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Dit is een voorbeeld van een muurgedicht: