Gedicht op maat

Welke woorden leven er onder de oppervlakte of aan de randen van je bestaan? Welke woorden zijn brengers van hoop, verbinding of een lach? Of mag het ook een onsje kritisch zijn? Met een gedicht op maat schrijf ik in het kort of in het wat langer over een thema en in een stijl die past. Dat kan een lief versje zijn of juist wat scherpers en poëtischer. Gelegenheden te over: verjaardag, jubileum, uitvaart, geboorte, huwelijk. Na je bestelling ontvang je een aantal vragen. Op basis van de compacte antwoorden, maak ik het gedicht. Het gedicht draag ik aan je voor via een opname. Samen met de tekst ontvang je deze per mail. Ook handig voor als je in het buitenland woont.  

Extra mogelijkheden:

  • Tegen een extra bijdrage kun je ook voor een afdruk op papier kiezen. Je kunt uit verschillende ontwerpen kiezen. Meer weten? Ga naar: Gedicht op maat in print
  • Wil je een gedicht ontvangen op basis van een interview (telefonisch/online)? Zodat ik nog meer jouw woorden en verdiepende lagen erin mee kan nemen. Tegen een extra bijdrage kun je hiervoor kiezen in het bestelproces.
  • Wil je maatwerk? Bijvoorbeeld een serie gedichten over een aantal thema’s om bijvoorbeeld een soort levensverhaal op te tekenen. Of misschien wil je een filmpje. Neem contact met me op voor de mogelijkheden.

De volgende gedichten zijn bijvoorbeeld maatwerk: een filmpje van en met het gedicht (geluid aan):

Het volgende gedicht ‘Fundamens‘ schreef ik voor de Week van de Mantelzorg waar ik ook 2 sound healings heb gegeven. In de video vertel ik meer over de context en aanleiding van het gedicht en draag ik het gedicht voor:

Voorbeelden zien van andere gedichten? Lees meer

Een speciaal gedicht: het Zielsgedicht

Een Zielsgedicht is een speciaal gedicht op maat dat ik schrijf op basis van je voor- en achternaam (ook meisjesnaam). Een thema of vraag kun je meegeven. Vervolgens stem ik me af op je energie en spirit. Daar volgt het gedicht uit.

De kracht van een Zielsgedicht zit ook in de zorgvuldig gekozen en ontstane woorden. En de woorden die er niet staan. Je kijkt in de spiegel van je ziel, waarin het begrijpelijke en onbegrijpelijke samenvallen. Poëzie kan werelden verbinden waarvan je het bestaan niet wist, maar misschien wel aanvoelde. Of het kan je een vernieuwend perspectief geven op iets bestaands. Het is een helend gedicht dat lang door blijft werken op verschillende niveaus. Het is ook echt een gedicht om ergens op te hangen of in te lijsten.

Uniek cadeau: Een Zielsgedicht is een bijzonder cadeau voor iemand die je dierbaar is en waarvan je denk dat dit iets voor diegene is. In dat geval licht ik in de opname kort toe wat een Zielsgedicht precies inhoudt. 

Voorbeelden van zielsgedichten Lees een aantal zielsgedichten hier. En wat de ontvangers ervan vonden. Deze gedichten hoeven op jou geen of weinig effect te hebben, omdat ze voor een specifieke persoon geschreven zijn. Het geeft je in ieder geval een beeld.

Zielsgedicht voor je kind: Ook voor je kind kun je een Zielsgedicht bestellen. Prachtig om als ouder te ontvangen en aan je kind te geven als het later volwassen is! Ik werk energetisch altijd met toestemming en bij een jong kind of baby bouw ik een extra bescherming in om zo integer en zorgvuldig te werk te gaan. Geef het aan in het opmerkingenveld bij je bestelling als je dit zou willen.

Zielsgedicht voor jullie als koppel: Ik geef ook relatiereadings, dus een Zielsgedicht voor jullie als koppel kan ook. Een prachtig verbindend cadeau voor jullie samen! Geef het aan in het opmerkingenveld bij je bestelling.

Een Gedicht op maat of Zielsgedicht voor jezelf of een ander bestellen? Houd rekening met een paar weken voorbereiding van mijn kant. Ga naar de HoliShop.